Praktijkmanager

Ontwikkelen

Onder ‘Ontwikkeling’ vallen alle activiteiten die te maken hebben met kennisverrijking. De onderwerpen kunnen gaan over de beroepsinhoud, ontwikkelingen in de regio of bijdragen aan persoonlijke effectiviteit. Hiervoor nodigen we voor de fysieke netwerkbijeenkomsten in het voor- en najaar gastsprekers uit. Dit kunnen zowel sprekers van buitenaf als uit het eigen netwerk of vanuit ZEL zijn. 

Op deze manier zorgen we er gezamenlijk voor dat praktijkmanagers en ieder met praktijkmanagement taken in deze regio zich continu kan (blijven) verbeteren, vernieuwen en ontwikkelen. Praktijkmanagers krijgen hierdoor nog meer bagage om hun werk deskundig en professioneel uit te voeren. Daarnaast is het ook belangrijk dat je het gewoon leuk hebt in je werk.           
Ook door het bijwonen van bijeenkomsten of tijdens intervisie momenten samen met collega praktijkmanagers doe je energie en inspiratie op en dat is belangrijk voor je deskundigheids-bevordering, ontwikkeling en werkplezier. Klik hier voor het startdocument intervisie voor meer informatie en hier voor de uitnodiging met data in 2023-2024 en de aanmeldlink. 

Wees zo vrij om suggesties of behoeften in het kader van ‘Ontwikkeling’ naar de werkgroep te mailen via: werkgroeppraktijkmanagement@zel.nl.