Accreditatie

ZEL biedt kwalitatief hoogwaardige nascholingen aan die geaccrediteerd zijn voor de diverse eerstelijnsberoepsgroepen. Lees hieronder meer over de accreditatie van huisartsen scholingen.

ZEL Deskundigheidbevordering B.V. heeft van het College voor Accreditering Huisartsen (CvAH) van de KNMG het recht verkregen tot instellingsaccreditatie. Hiertoe behoort het accrediteren van in eigen beheer of regie ontwikkelde nascholingen. 

De Perifeer Accreditatie Medewerker (PAM) is eindverantwoordelijk voor de inhoudelijke beoordeling van de accreditatie aanvragen. 

Documenten accreditatie aanvraag door EKC betreft FTO en groepen

    1. Format Jaarplan
    2. Format Verslag FTO
    3. Format Verslag Overleg – Intervisie bijeenkomst
    4. Handleiding EKC

Bent u geen lid van HC WSD maar wilt u wel toetsgroep punten bijgeschreven krijgen dan kunt u gebruik maken van de ZEL PAM Service.

De PAM (Perifeer Accreditatie Medewerker) kan uw punten verwerken mits de EKC de aanvraag bij ZEL indient. U dient wel zelf actie te ondernemen richting de EKC of u kunt aansluiten bij de bijeenkomsten.

Het is belangrijk dat uw naam en bigregistratie nummer vermeld wordt op het jaarplan wat ingediend wordt door de EKC. Uiteraard ook op de presentielijst van de bijeenkomsten die u heeft bijgewoond.

Klik hier voor uitleg over de kosten en verdere informatie.

Downloads en links

Hieronder vindt u een overzicht van alle documenten en links van deze pagina:


Wat vond je van deze pagina?