Welkom op de website van Zorgorganisatie Eerste Lijn

Waar kunnen wij je mee helpen?

Welk GLI team is actief bij u in de buurt?

Vraagt uw patiënt om hulp bij het afvallen en/of het veranderen van de leefstijl?  Dan kunt u verwijzen naar een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI). Op onze website vindt u informatie over GLI BeweegKuur. Ook hebben wij onlangs het overzicht van de GLI-BeweegKuur teams die actief zijn in de regio geactualiseerd.

Lees hier meer over GLI BeweegKuur

Nieuw in de regio of praktijk opstarten? Wij bieden informatie en ondersteuning!

Bent u een praktijk aan het opstarten of overnemen? Of wellicht als waarnemer of HIDHA nieuw in de regio? Dan zijn er waarschijnlijk een hoop zaken waar ZEL u bij kan helpen. Waar ZEL u bij kan helpen, leest u hier.

Tips voor en informatie over het werven van personeel

Ontvang je minder reacties dan voorheen op vacatures? Wordt het steeds lastiger om binnen een kort tijdsbestek de juiste kandidaat te vinden voor jouw vacatures? De huidige arbeidsmarkt vraagt een andere aanpak voor het werven van geschikte kandidaten. Kijk voor tips en handige links om het werven beter en leuker te maken op onze website.

Ga naar de tips en handige links

Snel de juist zorg vinden

Met de sociale kaart van ZEL, de Wegwijzer vindt u snel en zorgvuldig de juiste ingang voor (acute en/of verplichte) zorg en ondersteuning voor uw patiënt.

Lees verder

Volg je ons al op social media?

Wij zijn actief op de volgende social media:

Over ZEL

Wij zijn een non-profit advies- en ondersteuningsorganisatie voor de eerste lijn in de regio Nieuwe Waterweg Noord (NWN) en Delfland, Westland en Oostland (DWO). Samen met de eerstelijns zorgverleners uit de regio versterkt, verbindt en innoveert ZEL de eerste lijn teneinde kwaliteit en continuïteit van zorg en het werkplezier te bevorderen. In dit kader en op verzoek organiseren we nascholingen en geven we ICT en HR ondersteuning.

Meld je aan voor ons ZorgBulletin!

Zo blijf je op de hoogte van regionaal nieuws

Nieuws

Vacatures

Op zoek naar een leuke afwisselende baan? Op onze webiste vind je vacatures van de praktijken uit de regio. Ook ZEL vacatures zijn te vinden op onze vacaturepagina. Neem snel een kijkje!

Bekijk alle vacatures
Filter op:

Gastvrouw / gastheer huisartsenpraktijk

Huisartsenpraktijk Schiedam Noord
Schiedam

POH-GGZ

Huisartsenpraktijk Handellaan
Delft

Praktijkondersteuner

Huisartsenpraktijk Oosterom en Brooijmans
Delft