ZEL

ZEL is een non-profit advies- en ondersteuningsorganisatie voor de eerste lijn in de regio Nieuwe Waterweg Noord (NWN) en Delfland, Westland en Oostland (DWO). Samen met de eerstelijns zorgverleners uit de regio versterken, verbinden en innoveren wij de eerste lijn teneinde kwaliteit en continuïteit van zorg en het werkplezier te bevorderen. In dit kader en op verzoek organiseren we nascholingen en geven we ICT en HR ondersteuning..

ZEL is er voor alle eerstelijnszorgverleners: huisartsen, apothekers, ergotherapeuten, psychologen, oefentherapeuten, fysiotherapeuten, diëtisten, logopedisten en verloskundigen.

De ontwikkelingen in de zorg volgen elkaar razendsnel op. Het (landelijke) beleid is veelal gericht op multidisciplinair organiseren van de zorg, verbinding leggen tussen eerstelijnszorgverleners en tussen de eerste lijn, gemeenten, ziekenhuizen en de verpleging en verzorging. Eerstelijns zorgverleners hebben niet altijd de tijd en mankracht om dit te organiseren voor de eigen praktijk. ZEL neemt deze zorg uit handen door op regionaal en lokaal niveau samenwerking te realiseren.

Uiteraard kunt u op onze website veel informatie vinden over wat wij doen. Déze pagina is echter speciaal bedoeld om huisartsen die ons nog niet kennen, te informeren over de belangrijkste zaken. Daarom wat praktische informatie voor u op een rijtje: 

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen over bovenstaande onderwerpen of kunnen wij u ergens anders bij helpen?
  • Wij nemen graag contact met u op. Vul daarvoor onderstaand contactformulier in.
  • Verder kunt u ons bereiken via onderstaande nummers en adres:
    • Stokdijkkade 21a, 2671GX in Naaldwijk
    • Tel: 0174-210 440
    • WhatsApp: 06-12829389
    • E-mail: secretariaat@zel.nl

-

Wat vond je van deze pagina?