GGZ

De ontwikkelingen in de Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) volgen elkaar snel op. Alle partijen die in onze regio betrokken zijn bij de GGZ-zorg vinden het belangrijk dat we de GGZ-zorg in de regio vanuit een gezamenlijke visie gaan leveren. Daarom hebben DSW Zorgverzekeraar, GGZ Delfland, Psyzorg Hoflanden, CaleidoZorg, G-Kracht en gemeenten in DWO en NWN onder leiding van ZEL, in het voorjaar van 2021 een gemeenschappelijke visie voor de GGZ ontwikkeld. Op deze pagina en via het ZorgBulletin houden we u op de hoogte.

Om de geïntegreerde eerstelijns zorg voor mensen met psychosociale, psychische en psychiatrische problematiek in regio DWO/NWN te versterken is de handreiking GGZ ontwikkeld. Bekijk hier de handreiking.

Laagdrempelige consultatie door de GGZ-kaderartsen

Heeft u, als huisarts of POH-GGZ, vragen over een patiënt met psychische problemen? Of vragen over de onderlinge samenwerking? Vanaf nu kunt u uw vragen laagdrempelig voorleggen aan een van de vier GGZ-kaderartsen. Bijkomend voordeel is dat dit niet ten koste gaat van het eigen risico van de patiënt.  

Contactgegevens – tijdens kantoortijden
Carla van Beurden – 06-54706628
Ook is zij bereikbaar via de Siilo app voor niet urgente vragen.

 

ZEL

ZEL adviseert en ondersteunt eerstelijnszorgverleners, waaronder huisartsen en eerstelijnspsychologen bij samenwerking in de zorg. Heeft u vragen over GGZ dan kunt contact opnemen met Daniëlle Vissers: 06-14145311 / dvissers@zel.nl.

Wat vond je van deze pagina?

Gerelateerd Nieuws