Reinier de Graaf

Het Reinier de Graaf ziekenhuis levert zorg aan de inwoners van Delft en omgeving. Het is een breed basisziekenhuis, met extra aandacht voor de zorg voor moeder en kind, ouderen en oncologiepatiënten.

De hoofdlocatie is in Delft. Daarnaast is er een vestiging in Voorburg, zijn er buitenpoli’s in Naaldwijk en Den Haag-Ypenburg en zijn er de Polikliniek Jeugd en Alcohol, het Delfts Allergie Centrum en een IVF-kliniek. 

Het Reinier de Graaf ontvangt uw (spoed)verwijzingen bij voorkeur digitaal via ZorgDomein. Retourinformatie vanuit het ziekenhuis wordt ook digitaal verzonden, indien u aangesloten bent op ZorgMail.

Op de website van Reinier de Graaf staat alle informatie voor verwijzers. Hier vindt u onder andere:

  • Nascholingen
  • Informatie over het regionale raadpleegsysteem ‘de Regioviewer’
  • Antwoord op veel gestelde vragen

Het Reinier Haga Medisch Diagnostisch Centrum is een zelfstandig bedrijfsonderdeel binnen de Reinier Haga Groep. Zij verzorgen 1e en 2e lijns diagnostiek voor onder andere huisartsen.

Het Transmuraal Bureau verstuurt maandelijks een digitale nieuwsbrief aan verwijzers. U kunt zich hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen aan transmuraalbureau@rdgg.nl.

Daarnaast worden onze belangrijkste berichten opgenomen in het “ZorgBulletin” dat via ZEL eens per 3 weken digitaal wordt verstuurd. U kunt zich hier aanmelden voor het ZorgBulletin

Reinier de Graaf hecht groot belang aan overleg met huisartsen en andere zorgverleners. Daarom is er binnen Reinier de Graaf een Transmuraal Bureau. Het Transmuraal Bureau fungeert vanuit het ziekenhuis als de intermediair in het zorgproces tussen 1e, 2e en 3e lijn en streeft ernaar dat de zorg voor de patiënt in de hele keten goed verloopt.

U heeft waarschijnlijk behoefte aan meer informatie over de werkwijze van het ziekenhuis. De Accountmanagers Huisartsen komen graag bij u langs om alles met u door te nemen. Zij vertellen in dit gesprek wat Reinier voor u kan betekenen en de service en diensten van het laboratorium worden gepresenteerd. 

Accountmanager huisartsen Reinier de Graaf ziekenhuis
Accountmanager huisartsen Reinier Haga Medisch Diagnostisch Centrum
Website: www.reinier de Graaf/zorgverleners 

Downloads en links

Hieronder vindt u een overzicht van alle documenten en links van deze pagina:


Wat vond je van deze pagina?