a Nascholingsagenda ZEL - Zel
Nascholingsagenda
« terug naar het zoekresultaat

GGZ: Effectief inzetten van een behandelplatform - Ksyos Therapieland


POH-GGZ: Effectief inzetten van een behandelplatform - Ksyos Therapieland

Steeds meer mensen met lichte psychische klachten zoeken hulp in de huisartsenpraktijk. Een behandelplatform kan ondersteunen bij het bieden van hulp en het vergroten van zelfmanagement van patiënten.
Ga je aan de slag met het behandelplatform van Ksyos Therapieland of maak je hier al gebruik van en wil je leren hoe je een behandelplatform effectief in kunt zetten? Schrijf je dan nu in voor de training!

Binnen deze training krijg je antwoord op vragen als: hoe kan eHealth mij ondersteunen bij de patiëntenzorg? En: Hoe kan ik een behandelplatform optimaal inzetten in behandeltrajecten? Tijdens de training ga je samen met een trainer van Ksyos interactief aan de slag, zodat je geïnspireerd raakt om nog meer uit eHealth te halen. De trainer deelt zijn/haar ervaringen en tips om het platform in je werkwijze te integreren. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om jouw vragen te behandelen.

Deze bijeenkomst wordt je aangeboden door ZEL in samenwerking met Ksyos TherapielandDoelgroep:HuisartsPOG GGZ in dienst bij GGZ DelflandPoh ggz

Planning

Datum Begin Eind
19-01-2023 19:00 21:00

Locatie

Online

Ledenprijs

€ 0,00

Niet-ledenprijs

€ 0,00

Voor ZEL nascholingen bestaan diverse financieringsstromen en daardoor verschillende tarieven. Klik op deze link voor informatie.

Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389

Email: secretariaat@zel.nl