a Nascholingsagenda ZEL - Zel
Nascholingsagenda
« terug naar het zoekresultaat

ZEL: GGZ: Een behandelplatform inzetten in de praktijk - Starterstraining Ksyos TherapielandPOH-GGZ: Een behandelplatform inzetten in de praktijk - Starterstraining Ksyos Therapieland
Een groeiend aantal mensen met lichte psychische klachten zoekt hulp in de huisartsenpraktijk. Als POH-GGZ wil je deze hulp bieden en de zelfredzaamheid van mensen vergroten. Een behandelplatform kan hierbij ondersteunen. Wil je aan de slag met het behandelplatform van Ksyos Therapieland of ben je net gestart? Dan is deze training wat voor jou. Je krijgt antwoord op vragen als: Hoe kan eHealth mij ondersteunen bij de patiëntenzorg? Welke mogelijkheden zijn er voor mij in het behandelplatform? Verder zal een trainer van Ksyos tijdens deze interactieve online training aan de hand van een voorbeeldcasus het Ksyos Therapieland platform inhoudelijk bespreken. Zo kun je na deze training direct goed van start of nog beter aan de slag met Ksyos Therapieland!

Deze bijeenkomst wordt je aangeboden door ZEL in samenwerking met Ksyos Therapieland

Doelgroep:POG GGZ in dienst bij GGZ DelflandPoh ggz

Log in voor inschrijven scholing

Planning

Datum Begin Eind
12-01-2023 19:00 21:00

Locatie

Online

Ledenprijs

€ 0,00

Niet-ledenprijs

€ 0,00

Voor ZEL nascholingen bestaan diverse financieringsstromen en daardoor verschillende tarieven. Klik op deze link voor informatie.

Afmeldprocedure

Bij verzuim en afmelden is artikel 13 van de algemene voorwaarden van toepassing. Klik op deze link voor informatie

Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389

Email: secretariaat@zel.nl