HagaZiekenhuis

Het HagaZiekenhuis levert zorg aan inwoners van Den Haag en omstreken. Het HagaZiekenhuis besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van de zorg in al haar facetten. De belangrijkste kernwaarden van het HagaZiekenhuis zijn zorgzaamheid, innovatie en samenwerking.

Er zijn twee locaties: Leyweg inclusief Juliana Kinderziekenhuis en Sportlaan. 

Het HagaZiekenhuis ontvangt uw (spoed)verwijzingen bij voorkeur digitaal via ZorgDomein. Retourinformatie vanuit het ziekenhuis wordt, indien u aangesloten bent op ZorgMail, ook digitaal verzonden.

Om (kosteloos) inzage te krijgen in gegevens van uw patiënten, kunt u gebruik maken van het Zorgverlenersportaal. Het enige wat u nodig heeft is een geldige UZI–pas. Op de website vindt u meer informatie over het Zorgverlenersportaal

Wilt u gebruik maken van deze diensten? Stuur dan een e-mail aan huisarts@hagaziekenhuis.nl.

Het HagaZiekenhuis brengt eenmaal per 2 jaar een bereikbaarheidswijzer uit. In dit boekje staan de specialisten met hun contactgegevens en aandachtsgebieden. Wilt u dit boekje ontvangen? Stuur dan een mail aan huisarts@hagaziekenhuis.nl.

Maandelijks brengt het HagaZiekenhuis een digitale nieuwsbrief uit met nieuws en ontwikkelingen die voor u als huisarts belangrijk kunnen zijn om te weten. U kunt zich hier aanmelden.

Daarnaast worden onze belangrijkste berichten opgenomen in het “ZorgBulletin” dat via ZEL eens per 3 weken digitaal wordt verstuurd. U kunt zich hier aanmelden voor het ZorgBulletin.

Het HagaZiekenhuis verzorgt regelmatig bij- en nascholing voor huisartsen. Deze scholingen zijn geaccrediteerd en maken we bekend via de WDH (Den Haag e.o.)

U heeft waarschijnlijk behoefte aan meer informatie over de werkwijze van het ziekenhuis. Joke van Veen, accountmanager verwijzers, komt desgewenst graag bij u langs om alles met u door te nemen. Zij vertelt in dit gesprek wat het HagaZiekenhuis voor u kan betekenen en vertelt over de service en diensten van de diagnostische afdelingen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

Ook als u behoefte heeft aan ondersteuning of meer uitleg over ZorgDomein, ZorgMail of het Zorgverlenersportaal, kunt u contact opnemen met Joke van Veen.

De Accountmanager verwijzers ondersteunt de contacten tussen de eerste en tweede lijn en de uiteenlopende initiatieven om invulling te geven aan gezamenlijke zorg. Zij is ook uw eerste aanspreekpunt voor alle niet direct patiëntgebonden vragen en opmerkingen.

Graag ontvangen wij ook uw primaire e-mailadres waarop wij berichten kunnen versturen.

Accountmanager verwijzers

Wat vond je van deze pagina?