Ondersteuning bij installeren en implementeren wachtkamerscherm

Geplaatst op:
Wachtkamerscherm Ondersteuning Implementatie
Meerdere huisartspraktijken gaven bij ons aan behoefte te hebben aan een wachtkamerscherm maar weinig tijd te hebben zich hierin te verdiepen. Daardoor kregen we steeds vaker de vraag of ZEL hier iets in kon betekenen. ZEL werkt daarom nu samen met Zorgscherm.

Meerwaarde wachtkamerscherm
Met een wachtkamerscherm kunt u uw patiënten in de wacht- en ontvangstruimte eenvoudig en laagdrempelig informeren. 

Daarnaast vervult het wachtkamerscherm een educatieve functie wanneer u het scherm gebruikt om korte video's en infographics te delen over veelvoorkomende medische aandoeningen, preventieve gezondheidszorg en de juiste manier om symptomen te monitoren. Deze educatieve inhoud kan patiënten helpen beter geïnformeerde vragen te stellen tijdens hun consult en kan hen ondersteunen bij het nemen van beslissingen over hun gezondheid.

Ondersteuning bij aanschaf en implementatie wachtkamerscherm
Gezien de belangrijke functie die een wachtkamer heeft om te zorgen voor goed geïnformeerde patiënten hebben we gekeken hoe we praktijken kunnen ondersteunen bij het aanschaffen en implementeren van een wachtkamerscherm. We kwamen uit bij Zorgscherm, zij bieden uitgebreide begeleiding bij de implementatie en het gebruik van hun systemen. Deze begeleiding omvat:

  • Installatie en Inrichting
  • Training en Ondersteuning
  • Contentbeheer

Meer informatie
Kijk voor meer informatie elders op onze website. U vindt hier ook de brochure van Zorgscherm (de voordelen, de prijsafspraken en contactmogelijkheden) en de contactpersoon bij ZEL waar u terecht kunt met uw vragen.

Meld je aan voor ons nieuwsbulletin!

Zo blijf je elke week op de hoogte van regionaal nieuws