Wachtkamerscherm

Met een wachtkamerscherm kunt u uw patiënten in de wacht- en ontvangstruimte eenvoudig en laagdrempelig informeren.  
Zo kunt u bijvoorbeeld updates en mededelingen van de huisartsenpraktijk via het wachtkamerscherm met patiënten delen. Denk hierbij aan: gewijzigde openingstijden, nieuwe diensten of speciale gezondheidsprogramma's. Via het scherm kunt u ook belangrijke gezondheidsinformatie delen, zoals tips voor een gezonde levensstijl, informatie over seizoensgebonden ziekten (zoals griep) en adviezen over het gebruik van medicijnen. 
 
Daarnaast vervult het wachtkamerscherm een educatieve functie wanneer u het scherm gebruikt om korte video's en infographics te delen over veelvoorkomende medische aandoeningen, preventieve gezondheidszorg en de juiste manier om symptomen te monitoren. Deze educatieve inhoud kan patiënten helpen beter geïnformeerde vragen te stellen tijdens hun consult en kan hen ondersteunen bij het nemen van beslissingen over hun gezondheid. 

Ondersteuning bij aanschaf en implementatie wachtkamerscherm
Gezien de belangrijke functie die een wachtkamer heeft om te zorgen voor goed geïnformeerde patiënten hebben we gekeken hoe we praktijken kunnen ondersteunen bij het aanschaffen en implementeren van een wachtkamerscherm. Hiervoor werkt ZEL nu samen met Zorgscherm. Zorgscherm biedt uitgebreide begeleiding bij de implementatie en het gebruik van hun systemen. Deze begeleiding omvat: 

  • Installatie en Inrichting:
    Zorgscherm zorgt voor een vlotte installatie van de schermen en helpt bij de optimale inrichting van de content.
  • Training en Ondersteuning:
    Medewerkers van de praktijk worden getraind in het gebruik van het systeem en hebben toegang tot voortdurende technische ondersteuning.
  • Contentbeheer:
    Zorgscherm biedt hulp bij het beheren en updaten van de inhoud, zodat deze altijd actueel en relevant blijft. 

 
Meer informatie
In deze brochure vindt u meer informatie over de voordelen van Zorgscherm, de prijsafspraken en contactmogelijkheden. Ook kunt u een kijkje nemen op de website www.zorgscherm.nl.  
 
Als u vragen heeft over het wachtkamerscherm, neem gerust contact met ons op via digitalisering@zel.nl.  


Wat vond je van deze pagina?

Gerelateerd Nieuws

Wachtkamerscherm Ondersteuning Implementatie

Ondersteuning bij installeren en implementeren wachtkamerscherm

Meerdere huisartspraktijken gaven bij ons aan behoefte te hebben aan een wachtkamerscherm maar weinig tijd te hebben zich hierin te verdiepen. Daardoor kregen we steeds vaker de vraag of ZEL hier iets in kon betekenen. ZEL werkt daarom nu samen met Zorgscherm.Meerwaarde wachtkamerschermMet een wachtkamerscherm kunt u uw patiënten in de wacht- en ontvangstruimte eenvoudig en laagdrempelig informeren. Daarnaa