Minder tijd en energie kwijt aan HR taken

Geplaatst op:
HR-taken Huisartsen Personeel
Voor veel huisartsen in de regio zijn HR-taken een knelpunt. Vaak kosten deze taken hen veel tijd en ook weten zij niet altijd precies wat ze moeten doen bij HR-vraagstukken. Dit bleek uit een uitvraag die ZEL vorig jaar deed onder de huisartsen in de regio.  

Wij hebben daarom op basis van de wensen van de huisartsen in de regio een aanbod  gemaakt dat huisartsen ondersteunt in hun personeelsmanagement. Bijvoorbeeld: 

“Gaat een medewerker weg en zoek je snel vervanging? Via het HR-abonnement kijken wij mee naar jouw vacaturetekst en geven wij je adviezen ter verbetering. Ook geven wij je advies over het plaatsen van de vacature op social media. Daarnaast vind je op een besloten platform voorbeeld vacatureteksten en tips. In de workshop “pro-actief werven” ligt de focus op het zelf aan de slag gaan met dit onderwerp. Tenslotte kun je jouw vragen tussendoor via de HR Helpdesk aan ons stellen en krijg je snel antwoord.”  

Ben je huisarts in de regio en heb je de mail met informatie over het HR-abonnement gemist? Neem dan contact op met Marije van Duijn via: mvduijn@zel.nl. Ook voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Marije.
- Marije van Duijn
Deel dit bericht

Meld je aan voor ons nieuwsbulletin!

Zo blijf je elke week op de hoogte van regionaal nieuws