Nieuwe kaderhuisarts HVZ (in opleiding) bij ZEL

Geplaatst op:
Kaderhuisarts HVZ Opleiding
Hosein Aziz, huisarts in Maasdijk, is vorige week gestart met de kaderhuisartsenopleiding Hart- en Vaatziekten. Daarnaast is hij als kaderhuisarts in opleiding aangesloten bij de werkgroep HVZ van ZEL.
 
Even voorstellen:  
Mijn naam is Hosein Aziz, trotse vader van drie jonge kinderen. Enkele jaren geleden heb ik de stap gemaakt naar Maasdijk, waar ik de eer heb gehad om de huisartspraktijk van mijn vader (A.A. Aziz) over te nemen. Deze overgang markeerde een belangrijk moment in mijn carrière, en sindsdien werk ik met veel toewijding om de gezondheidszorg in onze gemeenschap te verbeteren.  

Vorig jaar heb ik een belangrijke mijlpaal bereikt door te promoveren op het onderwerp van immuunsysteem karakteristieken bij patiënten met alvleesklierkanker. Dit onderzoek heeft niet alleen mijn expertise verdiept, maar ook mijn passie voor het bieden van zorg aan patiënten met complexe aandoeningen aangewakkerd.  

Om mijzelf verder uit te dagen en mijn kennis op het gebied van huisartsgeneeskunde te verbreden, ben ik recentelijk gestart met de opleiding tot kaderhuisarts hart- en vaatziekten. Ik geloof sterk in levenslang leren en de noodzaak om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de medische wetenschap, om zo de best mogelijke zorg aan mijn patiënten te kunnen bieden.  

Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten voor de gezondheid en het welzijn in de regio.   
Ik ben bereikbaar via email, haziz@zel.nl.

Hartelijke groet en wie weet tot ziens, 
 
Hosein Aziz 
Deel dit bericht

Meld je aan voor ons nieuwsbulletin!

Zo blijf je elke week op de hoogte van regionaal nieuws