Inkoopvoordeel

ZEL werkt vanaf 2019 samen met Inkoop XL. Dankzij dit inkoopcollectief kunnen leden van de Huisartsen Coöperatie Westland Schieland en Delfland (HC WSD) tegen gunstige voorwaarden inkopen en gebruik maken van kortingen bij meerdere leveranciers en voor diverse producten en diensten. De digitale inkoopstraat van ZEL bij Inkoop XL was in eerste instantie alleen beschikbaar voor huisartsen in de regio WSD. Echter, in overleg bieden ZEL en Inkoop XL het inkoopvoordeel ook aan leden van andere regionale eerstelijns zorggroepen aan.

  • Gemiddelde besparing van ca. 25% op uw inkoopuitgaven
  • 30% korting op medische verbruiksartikelen
  • Deelname is kosteloos en vrijblijvend
  • Geen kleine lettertjes of moeilijke contracten
  • Schaalvoordelen tegen goede inkoopvoorwaarden
  • Beste kwaliteit-prijs verhouding

Het aanbod via Inkoop XL varieert van bureau- en kantoorartikelen, medische verbruiksartikelen en apparatuur tot handling bij griepmailingen. Denk hierbij ook aan een digitaal scherm voor in uw wachtkamer of hoge korting op uw afvalinzameling.

Inkoop XL zorgt dat u alleen producten/diensten in uw overzicht ziet die voor uw praktijk of beroepsuitoefening van toepassing zijn. Heeft u behoefte aan een bepaald product of dienst, maar staat deze niet in het overzicht? Dan kunt u via de website van Inkoop XL een verzoek indienen voor een nieuw inkooptraject of uw interesse aangeven voor een door één van uw collega's ingediend verzoek. Bij voldoende interesse van zorgverleners voor een bepaald product of dienst start Inkoop XL onderhandelingen met diverse leveranciers over prijs en inkoopvoorwaarden.

Inkoop XL is een initiatief van huisartsen voor huisartsen en andere zorgprofessionals. Organisaties en praktijken in de eerstelijnszorg beschikken meestal niet over een eigen inkoopafdeling.
Inkoop XL is een professionele inkooporganisatie voor de eerstelijnszorg, die inkoop efficiënt uitvoert en uitgaven bundelt. Hierdoor profiteren deelnemers van schaalvoordelen en goede inkoopvoorwaarden. Inkoop XL zet daartoe inkoopexperts en juristen in vanuit zusteronderneming Pro 10 Inkoopadvies. Zij luisteren naar de behoeften en vergelijken leveranciers op basis van kwaliteit en prijs. Inkoop XL bekostigt haar inspanningen uit een klein deel van de omzet van leveranciers.

Wat vond je van deze pagina?