Inkoopvoordeel

Inkoopvoordeel


Inkoopcollectief: gemak en voordeel

ZEL is oktober 2019 een samenwerking aangegaan met Inkoop XL. Dankzij dit inkoopcollectief kan er door leden van de Huisartsen Coöperatie Westland Schieland en Delfland (HC WSD) tegen gunstige voorwaarden worden ingekocht en gebruik gemaakt van kortingen bij diverse leveranciers en voor diverse producten en diensten. De digitale inkoopstraat van ZEL bij Inkoop XL is eerst beschikbaar gekomen voor huisartsen in de regio WSD, maar in overleg bieden ZEL en Inkoop XL het inkoopvoordeel ook aan leden van andere regionale eerstelijns zorggroepen aan.

 

Wat zijn de voordelen?

  • Gemiddelde besparing van ca. 25% op uw inkoopuitgaven
  • 30% korting op medische verbruiksartikelen
  • Deelname is kosteloos en vrijblijvend
  • Geen kleine lettertjes of moeilijke contracten
  • Schaalvoordelen tegen goede inkoopvoorwaarden
  • Beste kwaliteit-prijs verhouding

 

Welke producten en diensten?

Het aanbod via Inkoop XL varieert van bureau- en kantoorartikelen, medische verbruiksartikelen en apparatuur tot handling bij griepmailingen. Denk hierbij ook aan een digitaal scherm voor in uw wachtkamer of hoge korting op uw afvalinzameling. Inkoop XL zorgt dat u alleen producten/diensten in uw overzicht ziet die voor uw praktijk of beroepsuitoefening van toepassing zijn. Heeft u behoefte aan een bepaald product of dienst, maar staat deze niet in het overzicht? Dan kunt u via de website van Inkoop XL een verzoek indienen voor een nieuw inkooptraject of uw interesse aangeven voor een ander reeds ingediend verzoek. Bij voldoende interesse van zorgverleners start Inkoop XL onderhandelingen met met diverse leveranciers over prijs en inkoopvoorwaarden.

 

Waarom Inkoop XL?

Inkoop XL is een initiatief van huisartsen voor huisartsen en andere zorgprofessionals. Organisaties en praktijken in de eerstelijnszorg beschikken meestal niet over een eigen inkoopafdeling. Inkoop XL is een professionele inkooporganisatie voor de eerstelijnszorg, die inkoop efficiënt uitvoert en uitgaven bundelt. Hierdoor profiteren deelnemers van schaalvoordelen en goede inkoopvoorwaarden. Inkoop XL zet daartoe inkoopexperts en juristen in vanuit zusteronderneming Pro 10 Inkoopadvies. Zij luisteren naar de behoeften en vergelijken leveranciers op basis van kwaliteit en prijs. Inkoop XL bekostigt haar inspanningen uit een klein deel van de omzet van leveranciers.

 

Nog vragen?

Kijk op veelgestelde vragen.Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389

Email: secretariaat@zel.nl