Een week vol waardering

Geplaatst op:
Wereld Huisartsen POH Praktijkmanager


Op donderdag 16 mei vieren we de Dag van de Praktijkmanager. De praktijkmanager, optimaliseert, als spin in het web van de huisartsenpraktijk, de praktijkvoering. Hierdoor kunnen zorgverleners zich volledig richten op de patiëntenzorg. Daarom zetten wij de praktijkmanagers via deze weg graag even in het zonnetje!  

 

Zondag 19 mei vieren we Wereld Huisartsen Dag, een prachtig moment om de huisartsen in onze regio te bedanken. Wereldwijd wordt stilgestaan bij hun belangrijke rol in en bijdrage aan de gezondheidszorg. Met de huidige werkdruk verdienen zij zeker extra waardering. Daarom bedanken wij hen langs deze weg voor hun onvermoeibare inzet. 

 

Elke dag zetten praktijkondersteuners zich met passie in voor de patiënten in de huisartsenpraktijk. Dit doen zij in diverse rollen zoals medisch generalistische praktijkondersteuner, POH-GGZ, POH-ouderen, POH-jeugd en andere specialismen. Dinsdag 22 mei vieren we de Dag van de Praktijkondersteuner en daarom laten wij jullie graag weten dat wij jullie inzet enorm waarderen!
- Debra Brouwn
Deel dit bericht

Meld je aan voor ons nieuwsbulletin!

Zo blijf je elke week op de hoogte van regionaal nieuws