Daniëlle Vissers zegt de regio na meer dan 20 jaar gedag

Geplaatst op:
Afscheid Daniëlle Samenwerking
Even een persoonlijk bericht om te laten weten dat ik na meer dan 20 jaar, ZEL en de regio ga verlaten. Ooit ben ik begonnen bij de Districts Huisartsen Vereniging, daarna overgestapt naar ELO en na de fusie tussen ZEL en ELO ben ik voor ZEL gaan werken. Ik ben betrokken geweest bij vele projecten, waarbij samenwerking vaak het centrale thema was en ik ben ervan overtuigd dat samenwerking in de zorg en met alle partners cruciaal is en blijft.

Onderwerpen waar ik me in de regio door de jaren heen mee bezig heb gehouden, zijn; GGZ, netwerkzorg en multidisciplinaire samenwerking, wijkgerichte zorg, samenwerking met het sociaal domein, palliatieve zorg en geestelijke verzorging thuis. Verder heb ik een rol gespeeld bij het opzetten van verschillende zorggroepen (apothekers, fysio, oefen-, ergotherapeuten, psychologen, logopedisten). Vanuit deze onderwerpen heb ik met velen van jullie samengewerkt, soms intensief, soms kort. Enthousiasme en passie waren er altijd en hebben ervoor gezorgd dat de eerstelijnszorg voor mij altijd een warm plekje heeft.
 
Ik heb met heel veel plezier in de regio gewerkt en ik wil iedereen bedanken voor de fijne samenwerking. 31 mei is mijn laatste werkdag bij ZEL en daarna ga ik aan de slag als programmamanager bij DrechtDokters. Ik kijk uit naar nieuwe uitdagingen en wens jullie het allerbeste. Tot en met 31 mei ben ik nog bereikbaar via: dvissers@zel.nl.
- Daniëlle Vissers
Deel dit bericht

Meld je aan voor ons nieuwsbulletin!

Zo blijf je elke week op de hoogte van regionaal nieuws