Praktijkondersteuner

Praktijkondersteuner

HUISARTSENPRAKTIJK NIEUW MAAS in Schiedam
heeft een vacature voor een POH-S
voor 3 – 4 dagen per week per 1 april 2024 

 De praktijk is gevestigd in het prachtige pand aan de Westerkade 24 te Schiedam en maakt onderdeel uit van het Medisch Centrum Schiedam. In het medisch centrum zijn meerdere huisartsen, (manuele) fysiotherapie, diëtetiek en een apotheek gevestigd.

Onze praktijk bestaat uit een bezetting van 4 huisartsen, die samen met 6 doktersassistentes, een verpleegkundig specialist, 2 POH-S, 2 POH-GGZ en een praktijkmanager een team vormen. Per 1 januari 2024 zijn wij op zoek naar de vervanging van een POH-S. Voor meer informatie over de praktijk zie: www.hapnieuwemaas.nl.

De POH-S begeleidt samen met collega’s patiënten met chronische aandoeningen zoals astma / COPD, diabetes, risicofactoren voor hart- en vaatziekten en begeleiding van kwetsbare ouderen. De praktijk is NHG geaccrediteerd.

Voor ons zijn belangrijk een goede onderlinge sfeer en de juiste aandacht voor de individuele patiënt. Wij zoeken een teamspeler, met gevoel voor humor en organisatietalent, die flexibel, nuchter en stressbestendig is en bereid mee te denken en te werken aan de verdere optimalisatie van onze praktijk. 

Werkdagen worden in onderling overleg vastgesteld. Een afgeronde opleiding tot POH-S en werkervaring in een huisartsenpraktijk is een voorwaarde en ervaring met Promedico ASP is een pré. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO ‘Huisartsenzorg’.

Contactinformatie
Interesse? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar
Mw. A. Hamming op ariane@planet.nl. Of bel voor meer informatie op 06-51603083.