Nascholingsagenda
« terug naar het zoekresultaat

ICT Digicoach - deel 1/3


Scholing is alleen voor leden HC WSD.

Deze scholing bestaat uit 3 delen. Wanneer u zich aanmeldt voor deel 1 (29 maart), komt u automatisch op de deelnemerslijst van deel 2 (20 april) en 3 (27 juni).

Digitalisering speelt een steeds grotere rol in onze samenleving en ook binnen de gezondheidszorg. Dat betekent dat ook van uw medewerkers wordt verwacht dat ze steeds meer digitaal gaan werken en kunnen werken met diverse systemen en applicaties. In de praktijk blijkt echter dat niet alle medewerkers dit kunnen.
Om te zorgen dat de medewerkers goed digitaal kunnen werken, is een digicoach als aanspreekpunt en vraagbaak binnen de praktijk een uitstekend middel. Heeft u interesse om één van uw medewerkers in deze rol te gaan inzetten?
Dat kan, ZEL ondersteunt u hierbij door het opleiden van deze digicoaches. Een digicoach is een zorgprofessional die de taak heeft om zijn/haar collega’s te ondersteunen in het vergroten van hun digitale vaardigheden.

Je leert in deze scholing:
- Weet je wat de rol digicoach inhoudt en hoe je hier vorm aan kan geven.
- Hoe je collega’s begeleidt en coacht in het verbeteren van hun digitale vaardigheden
- Weet je hoe je aansluit op de professionele belevingswereld van de digistarter bij het werken met digitale middelen.
- Heb je kennisgemaakt met verschillende instrumenten en technieken (zoals coaching, didactiek en leertools) om de digistarter te motiveren en begeleiden in het vergroten van de digitale vaardigheden.
- Bezit je de handvatten om een start te maken in het effectief samenwerken met betrokken collega’s op het gebied van het vergroten van digivaardigheid van de (zorgprofessionals in) de organisatie.Doelgroep:BaliemedewerkerDoktersassistentPraktijkmanagerPraktijkondersteunerVerpleegkundig specialist

Planning

Datum Begin Eind
29-03-2023 15:30 17:30

Locatie

Zorgorganisatie Eerste Lijn

Ledenprijs

€ 0,00

Niet-ledenprijs

€ 350,00

Voor ZEL nascholingen bestaan diverse financieringsstromen en daardoor verschillende tarieven. Klik op deze link voor informatie.

Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389

Email: secretariaat@zel.nl