Nascholingsagenda
« terug naar het zoekresultaat

Eendaagse '22: “Nog eentje... en dan ga ik naar huis”


Wilt u nog deelnemen aan deze scholing, stuur dan een mail naar jrolfes@zel.nl

Er bestaan verschillende soorten verslavingen: aan stoffen (bijvoorbeeld alcohol en drugs zoals GHB, cocaïne, opiaten) en gedrag (gok- en gameverslaving). Alcohol- en drugsverslaving bestaan al eeuwen. De afgelopen jaren zijn daar nieuwe variaties bijgekomen, denk aan alle berichten over lachgas. Zijn we als huisarts wel voldoende op de hoogte?
Niet iedereen die regelmatig gokt of alcohol of drugs gebruikt, is direct verslaafd. Wanneer is er wel sprake van een verslaving? Herkennen we de signalen van een verslaving en kunnen we het gesprek erover aangaan? Welke vormen van (drugs) verslaving zijn in opmars? Wat kunnen we verwachten van de behandeling door de instellingen voor verslavingszorg? We hopen in deze eendaagse een groot aantal van onze vragen rondom verslaving te beantwoorden. Verslavingsartsen en behandelaars van Castle Craig zullen hun expertise met ons delen.

Doelgroep:HuisartsHuisarts waarnemer

Planning

Datum Begin Eind
13-09-2022 08:30 16:30

Locatie

Zorgorganisatie Eerste Lijn

Ledenprijs

€ 0,00

Niet-ledenprijs

€ 455,00

Voor ZEL nascholingen bestaan diverse financieringsstromen en daardoor verschillende tarieven. Klik op deze link voor informatie.

Accreditatie punten (is aangevraagd)

Accreditatie Huisartsen7 punten

Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389

Email: secretariaat@zel.nl