Nascholingsagenda
« terug naar het zoekresultaat

GGD/Augeo:Webinar Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling


Save the Date! Webinar Gebruik Meldcode 5 oktober

Signalen van geweld en mishandeling worden vaak over het hoofd gezien of niet herkend. Bovendien ervaren veel professionals handelingsverlegenheid wanneer zij geconfronteerd worden met vermoedens van huiselijk geweld en kindermishandeling. Door het consequent gebruiken van een meldcode kunnen professionals sneller en adequater ingrijpen. Hierdoor kan bij vroegsignalering van vermoedens van huiselijk geweld en kindermishandeling effectief wordt gehandeld.

Door te werken met de meldcode weten organisaties en professionals welke stappen zij moeten zetten als zij huiselijk geweld en/of kindermishandeling signaleren. Uit onderzoek blijkt dat professionals die met een meldcode werken drie keer vaker ingrijpen dan professionals die geen meldcode gebruiken.

Noteer 5 oktober alvast in uw agenda!
Op dinsdag 5 oktober van 19.30 - 20.30 uur wordt er een webinar over het gebruik van de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld georganiseerd. Dit webinar is bedoeld voor paramedici en met name fysio- en oefentherapeuten in de regio Haaglanden, DWO en NWN.

Dit gratis webinar wordt georganiseerd door GGD Haaglanden en Augeo Foundation met een inhoudelijke bijdrage van Zorgorganisatie Eerste Lijn (ZEL) en Veilig Thuis. Meer informatie volgt na de zomervakantie, maar houdt deze datum alvast vrij in uw agenda. Klik hier voor de save the date.Doelgroep:DietisteErgotherapeutFysiotherapeutGgzLogopedistOefentherapeutPsycholoogVerloskundige

Planning

Datum Begin Eind
05-10-2021 19:30 20:30

Locatie

Online

Ledenprijs

€ 0,00

Niet-ledenprijs

€ 0,00

Voor ZEL nascholingen bestaan diverse financieringsstromen en daardoor verschillende tarieven. Klik op deze link voor informatie.

Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389
Fax: 0174-631 818

Email: secretariaat@zel.nl