Doktersassistent(e)

Doktersassistent(e)

Vacature doktersassistente 
15 - 18 uur per week

Voor onze praktijk in Pijnacker zijn we op zoek naar een enthousiaste, (bijna) gediplomeerde doktersassistente om ons vaste team te versterken en uit te breiden.

Ons team bestaat uit 2 praktijkhoudende huisartsen, 3 vaste waarnemers, 4 doktersassistentes, 1 POH Somatiek en 1 POH GGZ.  We zijn al jaren een vast, gezellig team. Onze praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum waar onder andere een apotheek, fysiotherapie en tandarts gevestigd is.

De praktijk is NPA geaccrediteerd, we werken met HIS CGM Mira.

We zijn op zoek naar een assistente voor 15-18 uur per week. De werktijden zijn in ieder geval op donderdag de hele dag en op maandag en/of vrijdag kan het een ochtend of hele dag in overleg zijn. In de toekomst is er zicht op uitbreiding van de uren en dagen. De startdatum is in overleg, het liefst zo snel mogelijk.

In principe zijn we op zoek naar een gediplomeerde doktersassistente, maar ben je nog niet klaar met de opleiding maar wel op zoek naar een vaste werkplek dan nodigen we je van harte uit om de mogelijkheden met ons te komen bespreken.

Salaris is conform CAO Huisartsenzorg en na een tijdelijk dienstverband is er uitzicht op een vast contract.

De werkzaamheden bestaan uit telefonische triage, het maken van afspraken en het geven van adviezen. Daarnaast is er zelfstandig spreekuur met oa bloeddruk meten, wondverzorging, oren uitspuiten, ECG, en het maken van uitstrijkjes. Ook worden er administratieve taken verricht en is er de mogelijkheid om ervaring op te doen en het uitvoeren van een deel van de financiële administratie.

Heb je interesse of zijn er nog vragen, neem dan gerust contact met ons op !

Huisartsenpraktijk Tolhek
Y.C.T. Beckers en N.G. de Blaeij
Floralaan 12
2643 HC Pijnacker
015-3698400
https://praktijktolhek.uwartsonline.nl/