Nascholingsagenda
« terug naar het zoekresultaat

FAW: Omgaan met agressie


Assistentes werkzaam in een praktijk in een achterstandswijk hebben voorrang op deelname aan deze scholing.

Heeft u of uw organisatie regelmatig contact met patiënten en wordt u tijdens uw werkzaamheden wel eens geconfronteerd met agressie? Zoekt u handvatten en vaardigheden om agressie tegen u en uw organisatie in te perken? Dan is de training 'omgaan met agressie' iets voor u. Agressie heeft een grote impact op u en uw collega's en u wilt dus als organisatie goed voorbereid zijn op mogelijke vormen van agressie. Uw manier van communiceren en observeren is hierin van essentieel belang. Tijdens deze training leren we u vaardigheden welke u in kunt zetten om effectief om te gaan met vormen van agressie. Na afloop van de training bent u in staat op de juiste manier te communiceren en agressie tegen u en uw organisatie tot een minimum te beperken. De training wordt gegeven door mensen uit de praktijk.

Tijdens de training komt onder andere aan bod:

  • Het herkennen van agressie
  • Welke agressievormen zijn er
  • Uw reactie hierop
  • Rollenspellen
  • Nazorg

Deze scholing wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Achterstandswijken Westland / Schieland / Delfland.

LET OP! Indien u binnen een week annuleert, dient u zelf een vervanger te zoeken of de kostprijs van de scholing te betalen. Doelgroep:Doktersassistent

Planning

Datum Begin Eind
27-11-2019 14:30 21:00

Locatie

ZEL | Zorgorganisatie Eerste Lijn

Ledenprijs

€ 0,00

Niet-ledenprijs

€ 400,00

Voor ZEL nascholingen bestaan diverse financieringsstromen en daardoor verschillende tarieven. Klik op deze link voor informatie.