Praktische informatie

Praktijk opstarten of nieuw in de regio


Bent u een praktijk aan het opstarten of overnemen? Of wellicht als waarnemer of HIDHA nieuw in de regio? Dan zijn er waarschijnlijk een hoop zaken waar ZEL u bij kan helpen.

Via het contactformulier onderaan deze pagina kunt u ons een vraag stellen of ons laten weten dat u gaat starten in de regio. Wij nemen vervolgens contact met u op om kennis te maken en te bespreken hoe we u eventueel kunnen helpen.

Via de links hieronder leest u meer over ZEL en stellen de belangrijkste zorgorganisaties in de regio zich aan u voor.

 

ZEL

ZEL is er voor alle eerstelijnszorgverleners in de regio Nieuwe Waterweg Noord en Delft, Westland, Oostland. Wij faciliteren zorgverleners bij het realiseren van kwalitatief hoogwaardige Geïntegreerde Persoonsgerichte Zorg. Ook ondersteunen wij bij het vertalen van landelijke en regionale ontwikkelingen naar uw praktijk en kunt u bij ons terecht voor nascholingen.

Lees hier meer over ZEL en waarvoor u bij ons terecht kunt

 

Regio informatie

Hier lees u alles over de belangrijkste zorgorganisaties in de regio: welke zorgorganisaties zijn er, hoe bereikt u ze en wat kunt u van ze verwachten?

Lees hier alles over de belangrijkste organisaties in de regio

 

ICT afspraken

De zorgorganisaties in de regio hebben gezamenlijk afspraken gemaakt over ICT. Bijvoorbeeld hoe verwezen wordt en welke programma’s gebruikt worden. Hier leest u welke programma’s worden gebruikt en waarvoor.

Lees hier alles over de regionale ICT afspraken

 

Contactformulier

Via dit formulier kunt u ons een vraag stellen of ons laten weten dat u gaat starten in de regio. Wij nemen vervolgens contact met u op om kennis te maken en te bespreken hoe we u eventueel kunnen helpen.

 

Downloads

U kunt hier het document met alle regio informatie downloaden: Wie doet wat in regio NWN en DWORoute

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389

Email: secretariaat@zel.nl