Praktische informatie

Meldpunt eerstelijns diagnostiek


Ervaart u knelpunten bij het aanvragen van eerstelijns aanvullende onderzoeken, die in de NHG standaarden geadviseerd worden? In de regio zijn afspraken gemaakt over de beschikbaarheid voor huisartsen van aanvullende diagnostiek die in de NHG standaarden geadviseerd wordt.

Doel van dit meldpunt is om goed zicht te krijgen op de zaken die nog niet naar wens verlopen en daar waar mogelijk, te kijken naar oplossingen.

Weet u niet zeker of het aangevraagde onderzoek waarbij u knelpunten ervaart binnen de afspraken valt? Bekijk dan via de links hieronder de tabellen waarin alle onderzoeken die binnen de afspraken vallen, vermeld zijn:

 

Meld uw knelpunten eenvoudig via onderstaand formulier:

  • DD dash MM dash YYYY

 

Overeenkomst

ZEL heeft een overeenkomst gesloten met Reinier HAGA Groep en het Franciscus Gasthuis & Vlietland voor eerstelijns diagnostiek. In deze overeenkomst is onder andere vastgelegd dat per januari 2019 alle aanvullende onderzoeken, die in de NHG standaarden geadviseerd worden, voor de huisarts beschikbaar zullen zijn. Tevens staan in de overeenkomst afspraken over de toegankelijkheid van de eerstelijns diagnostiek en over het diagnostisch toets overleg (DTO).Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389

Email: secretariaat@zel.nl