Praktijk op Orde Paramedici

Praktijk op Orde Paramedici


Hoe staat het ervoor met de digitale gezondheid van uw praktijk? Daar komt u achter door deel te nemen aan het programma ‘Praktijk op Orde’.

Praktijk op orde is een initiatief van ZEL en is erop gericht dat praktijken hun patiënten uitstekende zorg kunnen verlenen met effectieve inzet van ICT, conform de eerstelijns ICT visie in de regio.
Dit doen we door middel van een slimme vragenlijst. Na het invullen van de vragenlijst krijgt u direct advies over de digitale kansen in uw praktijk. Deze vragenlijst is voor alle paramedische beroepsgroepen (ergotherapeuten, Diëtisten, oefentherapeuten, logopedisten,  fysiotherapeuten) ontwikkeld.

Wat biedt de interactieve vragenlijst u?

Inzicht in de huidige ‘digitale gezondheid’ van uw praktijk én prioritering in meest urgente reparaties en gewenste verbeteringen door middel van een interactieve vragenlijst. Meedoen aan dit onderzoek zorgt ervoor dat u inzicht krijgt in uw digitale gezondheid op de volgende drie domeinen:

  1. Praktijkvoering. De activiteiten in dit domein gaan in op het versterken van de positie van de huisarts, andere eerstelijnsprofessionals, zijn of haar praktijkvoering;
  2. Multidisciplinaire en regionale samenwerking. De activiteiten in dit domein gaan in op het versterken van de multidisciplinaire en regionale samenwerking’;
  3. Patiënten en zelfmanagement. De activiteiten in dit domein sluiten aan op het versterken van de positie van patiënten.


Klik hier om de vragenlijst in te vullen

Na het invullen van de vragenlijst kunt u direct uw gepersonaliseerde adviesrapport downloaden en aan de slag met de digitale kansen voor uw praktijk.

 

Interesse?
Bent u actief in de regio van ZEL en heeft u interesse en nog geen link ontvangen? Meldt u zich dan aan via een mail aan ict@zel.nl en vermeld hierbij de naam van uw praktijk met bijbehorende contactgegevensWij zullen vervolgens contact met u opnemen over de vervolgstappen.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met ICT via: ict@zel.nl.Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389

Email: secretariaat@zel.nl