Praktijk op Orde

Praktijk op Orde


Hoe staat het met de digitale gezondheid van uw huisartspraktijk? Weet u niet welke aanpak nodig is om verbeteringen door te voeren en zou u hierbij wel ondersteuning willen krijgen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid van praktijk op orde.

Praktijk op orde is een initiatief van ZEL en is erop gericht om te zorgen dat praktijken hun patiënten uitstekende zorg kunnen verlenen met effectieve inzet van ICT, conform de eerstelijns ICT visie in de regio.

Wat biedt praktijk op orde u?

  • Inzicht in de huidige ‘digitale gezondheid’ van uw praktijk én prioritering in meest urgente reparaties en gewenste verbeteringen door een scan (tel. interview van 1 uur)
  • Advies en ondersteuning
    ZEL adviseert u over de aanpak, biedt u een overzicht met de beste ICT leveranciers en biedt u tijd en ruimte om de digitale inrichting van uw praktijke te ‘repareren’ en verbeteren.

Interesse?
Bent u aangesloten bij ZEL en heeft u interesse en nog geen afspraak? Meldt u zich dan aan via een mail aan ict@zel.nl en vermeld hierbij het telefoonnummer waarop we u eenvoudig kunnen bereiken. Wij zullen u vervolgens bellen voor een afspraak.

In het kort
Praktijk op orde zorgt ervoor dat u:

  • zicht heeft/krijgt op de digitale gezondheid van uw praktijk.
  • een gedetailleerde analyse krijgt van waar reparaties nodig zijn.
  • wordt ontzorgd bij het kiezen van de beste aanpak.
  • wordt ondersteund in het inschakelen van ICT professionals.
  • Voor eventuele vragen of wensen (bv. qua planning) kunt u contact opnemen met ICT (Iris Vastenouw / Marije Lelieveld, via: ICT@zel.nl  0174-615067.

Klik hier voor een overzicht met de informatie over Praktijk op Orde.Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389
Fax: 0174-631 818

Email: secretariaat@zel.nl