Over ZEL

OPEN


 • Zijn de P-regels die op dit moment al in het patiëntdossier staan, maar gedateerd zijn op bijv. 01-01-2030, straks ook zichtbaar voor patiënten?

  Dit zal per HIS anders zijn ingericht. Vraag uw HIS leverancier naar de details.

 • Wat gebeurt er met de inlogmogelijkheden voor ouders als hun kind 16 jaar wordt? Wordt deze dan automatisch stop gezet?

  Op dit moment is dat nog niet mogelijk. Wanneer dit precies geregeld is, is nog niet bekend.
  In ieder HIS is het mogelijk om een lijst uit te draaien van iedereen die in dat jaar 16 wordt. De praktijk kan hierop zelf een beleid afspreken.

 • Klopt het dat er een vertraging zit in het vrijgeven van dossiers bij Medicom?

  Het klopt dat er een vertraging in het vrijgeven kan zitten. Dat komt omdat de dossiers landelijk per 100 aanvragen worden vrijgegeven vanuit een batch. Het kan dus zijn dat dit één uur of iets langer duurt. Indien het veel langer duurt, vragen wij u contact op te nemen met Medicom.

 • Moet ik in Medicom als behandelaar van een patiënt het dossier aan alle huisartsen in mijn praktijk koppelen of alleen aan mijzelf als behandelaar?
  U koppelt het dossier van een patiënt alleen aan u als behandelaar
 • In MgN (Medicom) zet ik per patiënt de functies aan. Hoe zit dat straks in het PGO?

  In MijnGezondheid.net worden standaard alle functies aangeboden aan een patiënt. U kunt per patiënt de functies wel uitzetten. Hoe dat straks in een PGO zal zijn, is nu nog niet duidelijk. Dat zal naar verwachting ook per PGO gaan verschillen.Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389
Fax: 0174-631 818

Email: secretariaat@zel.nl