Ondersteuning zorgverleners

ZorgMail


Regionale afspraken

Binnen onze regio willen we met elkaar zorg dragen voor volledige dossiervoering en goede overdracht van gegevens tussen zorgverleners, met als doel veilige zorg. Door allemaal gebruik te maken van dezelfde veilige programma’s, werken we toe naar dit doel.

De Regionale Stuurgroep ICT, waarin alle beroepsgroepen en zorginstellingen vertegenwoordigd zijn, heeft voor onze regio vastgelegd dat voor geautomatiseerde terugrapportage (Edifact) en e-mail verkeer gebruik wordt gemaakt van ZorgMail van VANAD.

 

Wat kan ik met ZorgMail?

Bekijk deze infographic voor meer informatie over wat u met ZorgMail kunt doen:

 

ZorgMail aanschaffen

Kunt u al geautomatiseerd terugkoppelen aan een andere zorgverlener (Edifact)? Dan heeft u al ZorgMail! U hoeft het enkel nog te installeren. Neem hiervoor contact op met de helpdesk van ZorgMail (VANAD).

Voor meer informatie en het aanschaffen van ZorgMail, verwijzen we u naar de website van VANAD, de leverancier van ZorgMail.

Stichting Regionaal Zorgvenster ICT bekijkt de mogelijkheden om een mantelovereenkomst te sluiten. Hierover ontvangt u informatie zodra er meer bekend is.

 

Handleidingen en video’s

Video’s

 

E-mailhandleiding

In deze handleiding staat omschreven hoe de volgende ZorgMail zaken werken:

  1. ZorgMail Webmail
  2. ZorgMail in combinatie met Outlook
  3. ZorgMail Hosted Mail Premium

 

Installatiehandleiding

In deze handleiding vindt u informatie informatie over hoe u ZorgMail Secure e-mail kunt activeren, instellen en gebruiken vanuit Outlook. Maar ook hoe u de Veilig Verzenden knop kunt installeren in Outlook en het ZorgMail adresboek kunt instellen in Outlook.

Is uw vraag hiermee niet beantwoord? Dan staan er op de website van ZorgMail nog diverse andere handleidingen.

 

HIs specifieke handleidingen voor het sturen van berichten:

  • CGM Huisarts – ZorgMail gebruiken in CGM Huisarts
  • Promedico – ZorgMail gebruiken in Promedico
  • Medicom – ZorgMail gebruiken in Medicom
  • MicroHIS – ZorgMail gebruiken in MicroHIS

 

Vragen of hulp nodig?

Kijk hier voor de veelgestelde vragen over ZorgMail. Heeft u vragen over het gebruik van Zorgmail, neem dan contact op met: customersupport@vanadgroup.com.