Ondersteuning zorgverleners

ZorgMail


Nieuws: de mantelovereenkomst tussen Regionaal Zorgvenster en ZorgMail is getekend!

Vanaf nu kunt u gebruik maken van gunstige financiële voorwaarden die in deze mantelovereenkomst zijn afgesproken. Meld u daarom aan voor 1 april 2020! Het gebruik van Zorgmail maakt onderdeel uit van de afspraken uit het Regionaal handboek digitale overdracht.

 

Aantrekkelijke korting 

Om u te verwelkomen als nieuwe klant kunnen wij u een korting aanbieden op de entree- en implementatiekosten van maar liefst € 126,50 en 3 maanden gratis abonnement. Een abonnement op de benodigde ZorgMail modules kunt u aanvragen via de aanmeldwizard door op deze link te klikken. Tijdens het aanmeldproces vult u de kortingscode ZEL2019Q1 in. Deze code is geldig tot 1 april 2020.

Meer informatie over de afspraken, de voordelen van ZorgMail en de aanschaf ervan vindt u hier.

 

Wat kan ik met ZorgMail?

Bekijk deze infographic voor meer informatie over wat u met ZorgMail kunt doen:

 

Mailen naar een domeinnaam

U kunt via secure email eenvoudig mailen naar veilige domeinnamen in de regio. In dit artikel leest u er meer over.

 

ZorgMail versus Edifact

Kunt u al geautomatiseerd terugkoppelen aan een andere zorgverlener (Edifact)? Dan heeft u al ZorgMail! U hoeft het enkel nog te installeren. Neem hiervoor contact op met de helpdesk van ZorgMail (Enovation).

 

Mutaties in ZorgMail 

Er kan contact opgenomen worden met ZorgMail om mutaties (bijvoorbeeld verhuizing, aan- of afmeldingen van medewerkers, aanvragen herinstallatie) door te geven.

 

Onderhoud

Iedere dinsdag tussen 6.00 en 8.00 uur is gereserveerd voor het uitvoeren van regulier onderhoud aan de ZorgMailomgeving. Afwijkingen op deze tijden worden afzonderlijk vermeld.

 

Handleidingen en video’s

Klik hier voor handige instructievideo’s en handleidingen voor het installeren en in gebruik nemen van ZorgMail.