Ondersteuning zorgverleners

ZorgMail


Regionale afspraken

Binnen onze regio willen we met elkaar zorg dragen voor een goede overdracht van gegevens en het tijdig beschikbaar zijn van medische gegevens voor de opvolgende zorgverlener. Door allemaal gebruik te maken van dezelfde veilige programma’s, werken we toe naar dit doel.

De Regionale Stuurgroep ICT, waarin alle beroepsgroepen en zorginstellingen vertegenwoordigd zijn, heeft voor onze regio vastgelegd dat voor geautomatiseerde terugrapportage (Edifact) en e-mail verkeer gebruik wordt gemaakt van ZorgMail van Enovation.

 

Veilig en digitaal

Met ZorgMail kunt u veilig privacygevoelige informatie elektronisch uitwisselen met uw ketenpartners of cliënten. Of het nu gaat om het verzenden van een behandelverslag, het ontvangen van een bericht of het uitwisselen van bestanden en foto’s met uw ketenpartners, het is allemaal mogelijk met ZorgMail.


 
Hoe schaf ik het aan? / Hoe word ik deelnemer?

Een abonnement op de benodigde ZorgMail modules kunt u aanvragen via de aanmeldwizard door op deze link te klikken. Voor uw organisatie zijn de kosten voor een abonnement op ZorgMail afhankelijk van het aantal (zorg)professionals werkzaam in uw organisatie in 2020:

*       1 tot 6 (zorg)professionals, per organisatie: € 16,11 per maand;
*       6 tot 11 (zorg)professionals, per organisatie: € 26,83 per maand;
*       11 tot 20 (zorg)professionals, per organisatie: € 37,54 per maand;
*       Per organisatie € 226,50;
*       Prijzen zijn exclusief BTW.

 

Nog vragen of persoonlijke begeleiding nodig bij het aanmelden?

U kunt contact opnemen met Sales Support op telefoonnummer 088- 8 366 321 of mailen naar  info@zorgmail.nu of info@zorgmail.nu.

 

Wat kan ik met ZorgMail?

Bekijk deze infographic voor meer informatie over wat u met ZorgMail kunt doen:

 

Mailen naar een domeinnaam

U kunt via secure email eenvoudig mailen naar veilige domeinnamen in de regio. In dit artikel leest u er meer over.

 

ZorgMail versus Edifact

Kunt u al geautomatiseerd terugkoppelen aan een andere zorgverlener (Edifact)? Dan heeft u al ZorgMail! U hoeft het enkel nog te installeren. Neem hiervoor contact op met de helpdesk van ZorgMail (Enovation).

 

Mutaties in ZorgMail 

Er kan contact opgenomen worden met ZorgMail om mutaties (bijvoorbeeld verhuizing, aan- of afmeldingen van medewerkers, aanvragen herinstallatie) door te geven.

 

Onderhoud

Iedere dinsdag tussen 6.00 en 8.00 uur is gereserveerd voor het uitvoeren van regulier onderhoud aan de ZorgMailomgeving. Afwijkingen op deze tijden worden afzonderlijk vermeld.

 

Handleidingen en video’s

Klik hier voor handige instructievideo’s en handleidingen voor het installeren en in gebruik nemen van ZorgMail.

 Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389
Fax: 0174-631 818

Email: secretariaat@zel.nl