Ondersteuning zorgverleners

Regioviewer


Wat is Regioviewer?

Het Reinier de Graaf ziekenhuis en het Vlietland ziekenhuis maken via Regioviewer onder strikte voorwaarden gegevens inzichtelijk voor artsen in zorginstellingen, apothekers, huisartsen en de waarnemend huisartsen op de huisartsenposten in de regio’s Delft, Westland, Oostland (DWO) en Nieuwe Waterweg Noord (NWN). Zorgverleners kunnen enkel gegevens raadplegen van patiënten met wie zij een behandelrelatie hebben.

 

Waarom Regioviewer?

Met de gegevens in Regioviewer kunnen zorgverleners een beter beeld krijgen van de uitslagen van onderzoek en van het verloop van de behandeling van de patiënt in het ziekenhuis. Bekijk dit korte filmpje over Regioviewer voor meer informatie.

 

De volgende gegevens zijn nu in Regioviewer beschikbaar

  • Laboratorium uitslagen op cumulatieve wijze weergegeven
  • Radiologieverslagen en radiologiebeelden
  • Pathologie verslagen
  • Specialistenbrieven

Deze gegevens zijn enkel inzichtelijk voor zorgverleners die een behandelrelatie met de patiënt hebben.

 

Hier vindt u Regioviewer

Regioviewer is te raadplegen via deze website én direct vanuit uw HIS d.m.v. single sign on. Dit laatste betekent dat u automatisch zonder in te loggen in de Regioviewer terecht komt.

 

Toegang tot Regioviewer krijgen

Toegang tot Regioviewer is strikt beveiligd. Daarom is Regioviewer alleen toegankelijk voor zorgverleners die in het bezit zijn van een UZI-pas. Daarnaast is een contract met de Stichting Regionaal Zorgvenster een vereiste.

Dit heeft u nodig om toegang te krijgen:

  1. Om u aan te melden voor Regioviewer dient u een deelname overeenkomst aan te gaan met stichting Regionaal Zorgvenster. Deze kunt hier downloaden en kunt u ondertekend retourneren per mail aan support@regionaalzorgvenster.nl
  2. U heeft een UZI-pas nodig. Heeft u die niet, dan kunt u die hier aanvragen. 
  3. U heeft een UZI-pas reader nodig met bijbehorende software. meer informatie vindt u op www.uziregister.nl.

De UZI middelen worden, mits u bent aangesloten op het LSP, vergoed door de Vereniging van zorgaanbieders voor zorgcommunicatie (VZVZ). Klik hier voor meer informatie.  

 

Praktische tips en vragen

Klik hier voor de handleiding van Regioviewer en bekijk hier de antwoorden op veelgestelde vragen over bijvoorbeeld het aanmelden, gebruik en kosten.

Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de helpdesk van Vanad Enovation, zij hosten de Regioviewer. Zij zijn te bereiken op 088-8366211 of via e-mail.Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389

Email: secretariaat@zel.nl