a Nascholingsagenda ZEL - Zel
Nascholingsagenda
« terug naar het zoekresultaat

Digicoach - deel 3/3


Digitalisering speelt een steeds grotere rol in onze samenleving en ook binnen de gezondheidszorg. Dat betekent dat ook van uw medewerkers in de huisartsenpraktijk wordt verwacht dat ze steeds meer digitaal gaan en kunnen werken met diverse systemen en applicaties. In de praktijk blijkt echter dat niet alle medewerkers dit kunnen.

Om te zorgen dat de medewerkers goed digitaal kunnen werken, is het inzetten van een digicoach als aanspreekpunt en vraagbaak binnen de huisartsenpraktijk een uitstekend middel.

Heeft u interesse om één van uw medewerkers in deze rol te gaan inzetten?
Dat kan, ZEL ondersteunt u hierbij door het opleiden van deze digicoaches. Een digicoach is een zorgprofessional die de taak heeft om zijn/haar collega’s te ondersteunen in het vergroten van hun digitale vaardigheden. Tijdens de HV ZEL van maart van dit jaar is dit voorstel besproken en bleek  de meerderheid van de aanwezige huisartsen enthousiast om digicoaches te gaan opleiden.

U kunt maximaal één medewerker per huisartsenpraktijk aanmelden voor de opleiding tot digicoach en de opleidingen worden u aangeboden door ZEL.

De eerste serie scholingen Digicoach zit inmiddels vol. Wilt u op de wachtlijst geplaatst worden, stuur dan een mail naar Marije Lelieveld mlelieveld@zel.nl.Doelgroep:DoktersassistentHuisartsPraktijkmanagerPraktijkondersteuner

Planning

Datum Begin Eind
06-12-2022 15:30 17:30

Locatie

Zorgorganisatie Eerste Lijn

Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389

Email: secretariaat@zel.nl