a Nascholingsagenda ZEL - Zel
Nascholingsagenda
« terug naar het zoekresultaat

ZEL: Triagescholing deel 1/2

Cursus is vol

Is deze scholing vol? Stuur een mail naar nascholing@zel.nl met uw volledige naam. Bij voldoende interesse zullen wij een extra scholing inkopen.

Deze scholing bestaat uit 2 delen. U kunt zich inschrijven voor deel 1 (13-6), waarna u automatisch ook op de lijst komt voor deel 2 (20-6). Het is niet mogelijk om slechts één deel te volgen.

Scholing telefonische triage en communicatievaardigheden
Telefonische triage is een belangrijk onderdeel van het beroep van doktersassistente dat vele uitdagingen kent. Bovendien kan je veel zelf afhandelen wanneer je goede en actuele kennis over triage hebt en hoef je over het algemeen minder vragen aan de huisarts te stellen. Blijven scholen over telefonische triage is daarom geen overbodige luxe.
In deze praktische en interactieve online scholing leer je de valkuilen bij triage en de route van het triagegesprek kennen. Verder leer je actief werken met de NHG triagewijzer versie 2020 (klapper).

Hoe ziet de scholing eruit?
Tijdens twee online scholingen via Zoom van ieder 2,5 uur, staat het gespreksmodel/gespreksroute bij telefonische triage met gebruik van de (digitale) NHG-Triagewijzer centraal met o.a. aandacht voor de volgende punten:

• Wat maakt telefonische triage lastig?
• Valkuilen bij triage
• Route van het triagegesprek
• Gebruik van de NHG triagewijzer versie 2020, ook de digitale versie
• Lastige criteria uit de NHG wijzer
• Rapportage
• Overleg met de arts

Je verlaat de scholingen met tips en aanbevelingen waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt. Tijdens de scholing is er ruimte voor vragen en discussie.Doelgroep:Doktersassistent

Cursus is vol

Planning

Datum Begin Eind
13-06-2022 19:00 21:30

Locatie

Online

Ledenprijs

€ 200,00

Niet-ledenprijs

€ 350,00

Voor ZEL nascholingen bestaan diverse financieringsstromen en daardoor verschillende tarieven. Klik op deze link voor informatie.

Afmeldprocedure

Bij verzuim en afmelden is artikel 13 van de algemene voorwaarden van toepassing. Klik op deze link voor informatie

Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389
Fax: 0174-631 818

Email: secretariaat@zel.nl