a Nascholingsagenda ZEL - Zel
Nascholingsagenda
« terug naar het zoekresultaat

HVZ: Hartfalen DWO (HA)


Wilt u zich nog inschrijven voor deze scholing. Stuur dan een mail naar nascholing@zel.nl

Het heeft de voorkeur de scholing te volgen binnen uw eigen regio, omdat tijdens de scholing de samenwerking met RdGG zal worden besproken. Bent u verhinderd, dan is deelname op andere datum mogelijk.
_________________________________________________________________________________

In 2021 heeft de werkgroep HVZ regionale transmurale afspraken gemaakt (RTA) op het gebied van hartfalen. In aanvulling hierop heeft toen een eerste scholing plaatsgevonden om deze RTA te presenteren. Het doel van de aankomende scholing is om de RTA praktisch te vertalen naar de huisartsenpraktijk. Deze scholing zal gegeven worden door de regionale cardiologen die ook bij de ontwikkeling van de RTA betrokken waren. 
In deze interactieve scholing zal met name aan de hand van casuïstiek het medisch inhoudelijke beleid in de eerste en tweede lijn besproken worden. De zorg voor patiënten met hartalen wordt de komende jaren alleen maar uitgebreider en er zijn steeds nieuwe ontwikkelingen. Wat is de meerwaarde van diagnostiek en beleid in de tweede lijn? Welke zaken zijn van belang voor een goede afstemming/overdracht van eerste naar tweede lijn en terug? 
Met andere woorden, hoe komen we tot een nog betere gezamenlijke behandeling voor patiënten met de verschillende vormen van hartfalen? 

Tijdens de scholing is er ruimte voor de deelnemers om praktische en inhoudelijke vragen te bespreken en daarnaast is er de mogelijkheid om casuistiek vragen te stellen.
Docenten: 
    
Cardioloog, Jan Aalberts, RdGG
                       Kaderhuisarts, Patrick Van Puffelen   
Indien de scholing vol is, kunt u een mail sturen naar: nascholing@zel.nl. Wij gaan voor u op zoek naar een mogelijkheid om deze scholing te volgen.


Doelgroep:Huisarts

Planning

Datum Begin Eind
23-06-2022 19:00 21:30

Locatie

Zorgorganisatie Eerste Lijn

Ledenprijs

€ 0,00

Niet-ledenprijs

€ 165,00

Voor ZEL nascholingen bestaan diverse financieringsstromen en daardoor verschillende tarieven. Klik op deze link voor informatie.

Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389
Fax: 0174-631 818

Email: secretariaat@zel.nl