Nascholingsagenda
« terug naar het zoekresultaat

Relatieproblematiek


Deze bijeenkomst borduurt voort op de lesdag in 2019 waarin een aantal kernthema’s van het werken met echtparen werden gemonitord. De aankomende lesavond wil vooral stilstaan bij de praktijk: wat doe ik als ik een echtpaar voor me heb. Welke middelen zet ik in om hen weer met elkaar contact te laten maken? Wat IS echt te moeilijk en wat vind IK moeilijk en waarom? Oefenen en in elkaars keuken kijken is uiterst leerzaam, Relatietherapeuten/seksuologen Gidia Jacobs & Marjo Ramakers nemen jullie mee in deze materie en gaan met jullie aan de slag.

Gidia Jacobs is Gz-psycholoog, pedagoog, relatietherapeut, seksuoloog NVVS, coach en supervisor. Ze werd oorspronkelijk opgeleid tot wetenschappelijk onderzoeker in de gehechtheidtheorie en heeft zich gaandeweg steeds meer op hulpverlening, coaching en onderwijs gericht. Ze is hoofdopleider van de Opleiding Seksuologie RINO Utrecht, schrijft vakliteratuur en zit momenteel in de richtlijn commissie chronische bekkenpijn. Ze werkt veel met echtparen en is gewend om meervoudig onpartijdig te denken en te handelen.

Marjo Ramakers is arts, relatietherapeut, seksuoloog NVVS en Fellow ECSM. Naast patiëntenzorg is ze betrokken bij onderwijs en nascholing en supervisor en coach voor collega’s (in opleiding). In 2014 ontving ze de Hector Treub prijs vanwege haar maatschappelijke verdiensten op het gebied van de psychosomatische obstetrie en gynaecologie. Ze is hoofdopleider van de Opleiding Seksuologie RINO Utrecht, schrijft vakliteratuur, en zit momenteel in de richtlijn Lichen Sclerosus en Lichen Planus. In het werken

Er wordt momenteel nog gewerkt aan deze scholing. Inschrijven is nog niet mogelijk.Doelgroep:Poh ggz

Planning

Datum Begin Eind
26-10-2021 18:45 21:15

Locatie

Zorgorganisatie Eerste Lijn

Ledenprijs

€ 50,00

Niet-ledenprijs

€ 50,00

Voor ZEL nascholingen bestaan diverse financieringsstromen en daardoor verschillende tarieven. Klik op deze link voor informatie.

Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389
Fax: 0174-631 818

Email: secretariaat@zel.nl