Nascholingsagenda
« terug naar het zoekresultaat

ZEL: POH-GGZ Spin in het web online


De functie van POH-GGZ bestaat nu zo’n 12 jaar en heeft inmiddels een vaste plek in het zorgveld verworven. In die 12 jaar is er veel veranderd: nieuwe wet- en regelgeving is ingevoerd, kwaliteitseisen zijn aangescherpt, de werkdruk is toegenomen, het aantal samenwerkingspartners en verwijsmogelijkheden is uitgebreid. Hoe ga je daarmee om? Hoe hou je het allemaal bij? En wat kan je hier in de dagelijkse praktijk mee?

Graag nemen wij jullie mee in al deze ontwikkelingen en jullie informatie, tips en tricks willen geven over ontwikkelingen en veranderingen in het GGZ-werkveld en daarbuiten zodat jullie niet alleen een leuke functie hebben maar ook houden in de toekomst.


Leerdoelen:
Na het volgen van de scholing heb je kennis over:

•Wetten en regels waarmee je als POH-GGZ te maken hebt: WGBO, AVG, WvGGZ, BIG, WMo, ZVW
•Ontwikkelingen in de GGZ: van de compartimentering in 2014 naar een nieuw bekostigingsmodel in 2022
•Ontwikkelingen in het sociaal domein en daarbuiten en de rol van de POH-GGZ hierin: samenwerking met wijkteams, welzijn op recept, geestelijke verzorging, wijkgerichtwerken, positieve gezondheid
•POH-GGZ en kwaliteitsontwikkeling: verantwoordelijkheid & aansprakelijkheid, standaarden & richtlijnen, klachten & geschillen, kwaliteitsbeleid in de praktijk.Doelgroep:Poh ggz

Log in voor inschrijven scholing

Planning

Datum Begin Eind
06-10-2020 19:00 21:00

Locatie

Onbekend

Ledenprijs

€ 45,00

Niet-ledenprijs

€ 45,00

Voor ZEL nascholingen bestaan diverse financieringsstromen en daardoor verschillende tarieven. Klik op deze link voor informatie.

Accreditatie punten (is aangevraagd)

Accreditatie POH-GGZ2 punten

Afmeldprocedure

Bij verzuim en afmelden is artikel 13 van de algemene voorwaarden van toepassing. Klik op deze link voor informatie