Nascholingsagenda
« terug naar het zoekresultaat

Webinar: zorgprofessionals te reflecteren op eigen gezondheid ten tijde van corona


De zorgverleners aanwezig in de webinar leerden tijdens de digitale bijeenkomst hoe zij hun gezondheid in kaart konden brengen met behulp van het spinnenweb van Positieve Gezondheid. Door eigen pieken en dalen tijdens de coronacrisis te monitoren, kon de zorgprofessional tijdig bijsturen om zich gezond te blijven voelen. Dat is zeker in een drukke en bizarre periode, zoals ten tijde van corona, belangrijk. Immers; als je goed voor anderen zorgt, zorg dan ook goed voor jezelf. Positieve Gezondheid kan helpen te reflecteren op de eigen gezondheid en de keuzes die je als zorgprofessional dagelijks maakt. Vooral het aspect veerkracht speelt een belangrijke rol. Niet alleen nu, maar ook voor de zorgprofessionals in zorg en welzijn die zich realiseren wat er nog komen gaat.

Bewustwording

De webinar begon met een korte meditatie, verzorgd door Barbara Piper-Roelofs. Vervolgens legde Karolien uit wat Positieve Gezondheid inhoudt en hoe het spinnenweb vooral in deze tijd nuttig kan zijn voor zorgprofessionals. Janine sloot de sessie af door haar eigen ervaringen te delen in crisistijd.

Een deelnemer: “Deze webinar was voor mij een stukje bewustwording. Ik was op mijn werk en het rustmoment dat jullie mij lieten beleven, was prettig.”

Webinar zien?

Dat kan!

.

Deze webinar was op 14 mei jl. de eerste in een reeks van webinars die iPH van plan is aan te gaan bieden. Er zullen meerdere webinars volgen waarin de verdiepingsslag zal worden gemaakt en waarin gekozen wordt voor een interactieve component. Wil je ons laten weten welk onderwerp jij belangrijk vindt?

.Doelgroep:ApothekerDietisteDoktersassistentErgotherapeutFysiotherapeutHuisartsLogopedistOefentherapeutPoh ggzPraktijkmanagerPraktijkondersteunerPsycholoogVerpleegkundige

Locatie

Onbekend

Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389
Fax: 0174-631 818

Email: secretariaat@zel.nl