Nascholingsagenda
« terug naar het zoekresultaat

Webinarreeks interventie bij eenzaamheid


Eenzaamheid staat volop in de aandacht. In kranten en op televisie wordt hier in toenemende mate over bericht. Het ministerie van VWS heeft zelfs een actieprogramma, ‘één tegen eenzaamheid’ om eenzaamheid aan te pakken. Wanneer je iets met eenzaamheid wil doen, is het belangrijk dat je weet wat eenzaamheid precies is, waar het vandaan komt, wat de gevolgen zijn en dat je weet hoe mensen eigenlijk omgaan met eenzaamheid. Niet iedere activiteit of interventie is even zinvol of succesvol. Deze serie webinars biedt kennis over eenzaamheid, over omgaan met eenzaamheid en over interventies bij de aanpak van eenzaamheid.

NB: deze webinars duren per deel een half uur, ze zijn puur informatief. Er is geen accreditatie te verkrijgen en er wordt geen certificaat van deelname verstrekt.

Klik op deze link om oude webinars terug te zien en voor deelname aan nieuwe webinars https://medischescholing.nl/41505/huisarts/nascholing/webinarreeks-eenzaamheid-interventie-bij-eenzaamheid-deel-3Doelgroep:Huisarts

Locatie

Onbekend

Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389

Email: secretariaat@zel.nl