Nascholingsagenda
« terug naar het zoekresultaat

Sinds 1 juli hebben patiënten recht op online inzage van hun dossier. Dit heeft voordelen voor patiënten, maar ook voor de praktijk. Patiënten kunnen eenvoudig het behandelbeleid teruglezen, herhaalrecepten aanvragen en uitslagen van het lab inzien. Voor de praktijk betekent dit minder telefonische belasting.
Om te zorgen dat de patiënten ook echt gebruik gaan maken van online inzage is het uiteraard belangrijk dat patiënten op de hoogte zijn van de mogelijkheid ervan. Tevens is het van belang dat de praktijk de patiënten hulp kan bieden bij het gebruik en dat bepaalde werkprocessen in de praktijk worden aangepast. De doktersassistenten spelen hier een belangrijke rol in.
Doel webinar
Het doel van dit interactieve webinar van ZEL is om jullie als doktersassistenten hierbij te ondersteunen met informatie en tips. Verder is er natuurlijk ruimte om eventuele vragen van jullie te beantwoorden.


Programma
• Informatie over de laatste stand van zaken van het OPEN traject.
• Inzicht in wat patiënten in het Portaal zien.
• Advies over hoe je de digitale vaardigheden én het digitale gebruik bij de patiënt kunt stimuleren.
• Pharos

Wat is Pharos?
Pharos is het landelijk expertisecentrum dat zich inzet voor het terugdringen van grote gezondheidsverschillen.
Tijdens het webinar neemt de docent van Pharos je mee in hoe je de patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden herkent en kunt betrekken bij OPEN, zodat al bestaande gezondheidsverschillen niet nog groter worden.
Inzage in de eigen gezondheidsgegevens biedt juist voor deze groep patiënten de meeste kansen op gezondheidswinst.Doelgroep:Doktersassistent

Log in voor inschrijven scholing

Planning

Datum Begin Eind
01-12-2020 19:00 20:30

Locatie

Online

Ledenprijs

€ 0,00

Niet-ledenprijs

€ 35,00

Voor ZEL nascholingen bestaan diverse financieringsstromen en daardoor verschillende tarieven. Klik op deze link voor informatie.

Afmeldprocedure

Bij verzuim en afmelden is artikel 13 van de algemene voorwaarden van toepassing. Klik op deze link voor informatie

Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389
Fax: 0174-631 818

Email: secretariaat@zel.nl