Nascholingsagenda
« terug naar het zoekresultaat

ZEL: HVZ basisscholing


Deze scholing biedt een basis aan huisartsen en praktijkondersteuners voor het organiseren van de zorg voor patiënten met Hart- en Vaatziekten in de huisartsenpraktijk en is bestemd voor praktijken die deelnemen aan het zorgpad HVZ.
Wij raden nieuwe huisartsen en praktijkondersteuners die al deelnemen aan het zorgpad HVZ aan om zich in te schrijven voor deze scholing.

Programma van de scholing:
• 19:00 – 19:45     Organisatie en Implementatie
• 19:45 – 20:00     Pauze
• 20:00 – 21:30    HVZ update casuïstiek (POH facultatief)

Het eerste deel van de scholing is bedoeld voor huisartsen en praktijkondersteuners met als doel hoe zet ik een spreekuur HVZ op en waarmee moet ik dan rekening houden? Het tweede deel van de scholing na de pauze gaat over ziektebeelden HVZ die door middel van casuïstiek met elkaar besproken worden. De praktijkondersteuner die het eerste deel van de scholing bijwoont kan het tweede deel van de scholing facultatief bijwonen. Het niveau van het tweede deel ligt meer op het gebied van de huisarts, vandaar het facultatieve karakter hiervan.

Docenten:

Talip Tumkaya (Kaderhuisarts HVZ) en Hetty Toussaint (Kaderverpleegkundige HVZ)Doelgroep:HuisartsPraktijkondersteunerVerpleegkundige

Log in voor inschrijven scholing

Planning

Datum Begin Eind
15-10-2020 19:00 21:30

Locatie

ZEL | Zorgorganisatie Eerste Lijn

Ledenprijs

€ 0,00

Niet-ledenprijs

€ 165,00

Voor ZEL nascholingen bestaan diverse financieringsstromen en daardoor verschillende tarieven. Klik op deze link voor informatie.

Accreditatie punten (is aangevraagd)

Accreditatie Huisartsen2 punten

Afmeldprocedure

Bij verzuim en afmelden is artikel 13 van de algemene voorwaarden van toepassing. Klik op deze link voor informatie