Nascholingsagenda
« terug naar het zoekresultaat

ZEL: Inschrijving intervisie voor POH 2020


Deze datum is fictief. 

Heeft u interesse om te starten met intervisie? U kunt zich opgeven door u in te schrijven via deze link. Wij zullen de inschrijvingen verwerken en groepen samenstellen. U ontvangt na de inschrijftermijn meer informatie over het verdere proces van de intervisies.

LET OP! U kunt zich inschrijven tot 1 maart 2020! Deze link wordt alleen gebruikt zodat u zich kunt inschrijvingen. Na 1 maart ontvangt u bericht in welke groep wij denken dat u past en ontvangt u een datum voor de 1e intervisie bijeenkomst. 

Wat is Intervisie
Intervisie is een gestructureerd en frequent overleg voor praktijkondersteunersdie met en van elkaar willen leren. Intervisie beoogt deskundigheidbevordering,waarbij praktijkondersteuners een beroep doen op elkaar om mee te denken overpersoon- en functie gebonden vraagstukken en knelpunten uit de eigenwerksituatie. Het ontwikkelingsgericht werken is een uitgangspunt.Doelgroep:Praktijkondersteuner

Log in voor inschrijven scholing

Planning

Datum Begin Eind
01-09-2020 08:00 08:30

Locatie

Onbekend

Ledenprijs

€ 0,00

Niet-ledenprijs

€ 1.000,00

Voor ZEL nascholingen bestaan diverse financieringsstromen en daardoor verschillende tarieven. Klik op deze link voor informatie.

Accreditatie punten (is aangevraagd)

Accreditatie Praktijkondersteuner punten
Accreditatie Verpleegkundigen punten

Afmeldprocedure

Bij verzuim en afmelden is artikel 13 van de algemene voorwaarden van toepassing. Klik op deze link voor informatie