Nascholingsagenda
« terug naar het zoekresultaat

OPTIE: COPD: ZiektelastmeterVanaf april 2018 is de ziektelastmeter beschikbaar voor alle HIS-sen die een koppeling hebben met NHG-Doc.De ziektelastmeter is meer dan een invuloefening. Het zou een tool moeten zijn die samen met de patiënt kan komen tot een goede keuze in de behandeling. Tijdens deze scholing ontvangt u kort de onderbouwing waarom de ziektelastmeter naar onze mening een succesvol instrument is. Het tweede deel bestaat vooral uit het oefenen met de ziektelastmeter zelf. De COPD ziektelastmeter is het antwoord om persoonsgerichte zorg te ondersteunen in het POH-consult. Deze scholing is interactief, waarbij we veel zullen oefenen met deze ziektelastmeter en hoe deze te integreren in een persoonsgerichte manier van werken.

De scholing duur ongeveer 2 uur en is voor 2 punten geaccrediteerd. Accreditatie verloopt via de CAHAGDoelgroep:HuisartsPraktijkondersteunerVerpleegkundigeVvt

Planning

Datum Begin Eind
21-11-2019 19:00 21:30

Locatie

Zorgorganisatie Eerste Lijn

Ledenprijs

€ 0,00

Niet-ledenprijs

€ 110,00

Voor ZEL nascholingen bestaan diverse financieringsstromen en daardoor verschillende tarieven. Klik op deze link voor informatie.

Accreditatie punten (is aangevraagd)

Accreditatie Huisartsen2 punten
Accreditatie Praktijkondersteuner2 punten
Accreditatie Verpleegkundigen2 punten