Nascholing

Aanbod


Een van de speerpunten van ZEL is het bieden van kwalitatief hoogwaardige nascholingen om de deskundigheid van eerstelijnszorgverleners te behouden en te ontwikkelen. ZEL biedt een breed scala aan nascholingen aan die zij vanuit haar rollen als zorgorganisatie voor huisartsen en regionale ondersteuningsstructuur (ROS) organiseert.

Daarnaast biedt ZEL in opdracht van de HC WSD een nascholingsabonnement voor huisartsen en hun ondersteunend personeel aan. Het totale nascholingsaanbod bestaat dan ook uit verschillende soorten scholingen (klassikaal en e-learning) over actuele thema’s voor diverse eerstelijnszorgverleners.

Het actuele aanbod vindt u in de nascholingsagenda.

 

Doelgroep

ZEL legt zich toe op het organiseren van nascholingen voor huisartsen, apothekers, diëtisten, doktersassistenten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten, oefentherapeuten, praktijkondersteuners somatiek en -GGZ en psychologen werkzaam in de regio NWN – DWO.

 

Curriculum

Jaarlijks stelt ZEL in de periode juli-september het nascholingscurriculum vast voor het komende jaar. Om tot een actueel curriculum te komen wat aansluit bij het overige regionale nascholingsaanbod hanteert ZEL diverse tools:

  • Meerjarencurriculum
  • Nascholingswensen vanuit de beroepsgroepen
  • Deelname aan landelijke en regionale netwerken (ziekenhuizen)

De nascholingen zijn in te delen in: chronische zorg, multidisciplinair, huisartsenabonnement HC WSDe-learning en abonnement apothekers.Route

Contact

Adres:
Stokdijkkade 21a,
2671GX Naaldwijk

Tel: 0174-210 440
WhatsApp: 06-12829389

Email: secretariaat@zel.nl