Leefstijlcoach

Leefstijlcoach

Gezocht: Leefstijlcoach voor team BeweegKuur Delfgauw (volwassen GLI)

De BeweegKuur is een gecombineerde leefstijlinterventie, gericht op het realiseren van gezondheidswinst voor mensen vanaf een matig gewicht-gerelateerd gezondheidsrisico. In de interventie staat een combinatie van bewegen, gezonde voeding en gedragsverandering centraal.
In de gemeente Pijnacker-Nootdorp zijn er momenteel 2 teams die de BeweegKuur aanbieden.
In team Delfgauw ga je samenwerken met diëtiste Nadine Massaar en fysiotherapeute Inge de Jong & Miranda Janszen.
Momenteel ben ik de leefstijlcoach van zowel team Delfgauw als team Pijnacker. In 2024 wordt een start gemaakt met de kinder GLI en die ga ik aanbieden. Hierdoor ontstaat een vacature in team Delfgauw.  

In team Delfgauw kun je rustig starten en mocht je evt. in Nootdorp ook een team willen gaan opzetten, is hiervoor ruimte. In de afgelopen jaren hebben we een goede band met alle huisartsen en de gemeente opgebouwd. Hieruit is o.a. gesubsidieerd bewegen gerealiseerd.
Onze cliënten worden via zorgdomein door de huisarts verwezen. We hanteren een wachtlijst (continu ca 45 mensen). Het is dus in ons belang om goed samen te kunnen werken. 

Wat wordt gevraagd?
  • Je hebt affiniteit met volwassen mensen met overgewicht.
  • Je bent een HBO leefstijlcoach geregistreerd bij de BLCN.
  • Je kunt gebruik maken van motiverende gesprekstechnieken
  • Je wilt de regie bij client laten door vergroten van zelfmanagement, zodat er een duurzame gedragsverandering tot stand kan komen.
  • Je bent bereid tot het volgen van de cursus (1 dagdeel) bij Huis van Beweging om de BeweegKuur te mogen uitvoeren.
Mocht je belangstelling hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met me op. Mocht ik niet kunnen opnemen stuur dan graag een bericht!

Groet, Agnes de Klerk (0652395860/ vitaliteitismeer@gmail.com).