Doktersassistent(e)

Doktersassistent(e)

Vacature (bijna) gediplomeerd doktersassistente, 8-16 uur, ‘s Gravenzande

Ben jij die enthousiaste doktersassistente die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Of ben jij bijna klaar met je opleiding tot doktersassistente en wil je dolgraag aan de slag om al je recent opgedane kennis in de praktijk te brengen? Kom dan snel kennismaken met ons!

Wat bieden we jou:
  • Je vervult bij ons niet alleen een belangrijke rol als assistente maar veel meer dan dat… Je denkt mee, vertolkt de stem van de patiënt en de arts en signaleert wat beter zou kunnen. Jouw mening is van grote waarde. Werkplezier vinden wij erg belangrijk en zien wij als de basis om optimale zorg te kunnen bieden. Het koffiemoment vormt twee keer per dag een belangrijk moment van even “delen” met elkaar maar ook het jaarlijkse teamuitje is belangrijk voor onze onderlinge band.
  • Interessante arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor huisartsenzorg, zoals de 13de maand, vakantiegeld en.
  • We vinden net als jij persoonlijke - en professionele ontwikkeling belangrijk, dus je kunt scholingen volgen bij onder andere ZEL.
  • Onze dorpspraktijk zit in het centrum, dus je hebt winkels op loopafstand.
Enthousiast?
Wij snappen dat je niet zomaar een nieuwe baan instapt! Wil je daarom zelf de sfeer ervaren of meer weten? Bel gerust met de praktijk 0174 - 413600 of 0174 – 416400. 

Wil je meer weten over de praktijk en de medewerkers, kijk dan op www.sgravensant.nl

Sollicitaties (motivatiebrief en CV) kunnen gestuurd worden naar adminsgravensant@ezorg.nl.