Doktersassistent(e)

Doktersassistent(e)

Huisartsenpraktijk in de Wijk is een dynamische NHG geaccrediteerde praktijk
in De Lier.

Het team bestaat uit drie huisartsen, een huisarts in opleiding, vier doktersassistenten, twee praktijkondersteuners somatiek, praktijkondersteuner GGZ en een praktijkmanager. 

Wij zoeken per direct tijdelijk een:
Gediplomeerde doktersassistent(e) voor de vrijdag t/m februari 2024

Wat vragen wij van jou? 
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige assistente. Iemand die verantwoordelijkheid neemt voor het draaien van de praktijk en vlot, efficiënt en zorgvuldig kan werken. Je bent een echte teamplayer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ervaring met het werken in Medicom is een pré, maar geen noodzaak.

Wat worden jouw werkzaamheden? 
De werkzaamheden bestaan uit patiënten te woord staan aan de balie, (telefonische) triage, medische verrichtingen (o.a. injecties, bloeddruk meten, 24 uurs meting, uitstrijkjes maken, wratten aanstippen) en administratieve werkzaamheden. 

Wat bieden wij jou? 
Wij zijn een jonge frisse praktijk die service en persoonlijke aandacht voorop heeft staan. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om de zorg te verbeteren en we lopen voorop in het gebruik van technologie in de huisartsenpraktijk. Wij bieden een leuke afwisselende functie in een dorpspraktijk met ongeveer 6000 patiënten waarbij de randvoorwaarden om plezierig te werken goed zijn ingevuld. Er is binnen de praktijk ruimte voor laagdrempelig overleg met onze huisartsen. Ook eigen initiatieven om ons zorgaanbod verder te verbeteren wordt gestimuleerd. Salariëring conform cao huisartsenzorg. 

Contact informatie: 
Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Jiska Potman (praktijkmanager) te bereiken op 0174-512271.

Wij zien jouw schriftelijke sollicitatie met actuele CV – bij voorkeur per mail – graag tegemoet. Je kan jouw sollicitatie richten aan: justdupuis@gmail.com en j.potman@huisartsindewijk.nl